FridaFiaGustafsson

Hej och välkommen till min blogg fridafiagustafsson! Här kommer jag skriva om mitt liv och den förändring jag har gått igenom det senaste året, så välkommen att följa med på min livsresa :)

Skärtorsdag

Publicerad 2013-03-28 19:47:22 i Allmänt

Hejsan!
 
Idag är det skärtorsdagen och jag har varit i skolan och haft endast tre lektioner. Slutade tjugo i två men gick ner och hjälpte mamma i slöjden. Virkade en ros bl.a. 
Vid halv fyra åkte jag och mamma till Mjölby för att handla hönsnät till min bilduppgift "vad är meningen med livet". Tror att den kan bli riktigt bra! :)
 
Nu håller jag på att fixa iordning mig för ikväll ska jag åka till Cupolen i Linköping och dansa till Expanders! Det ska bli kul. Det var länge sendan jag var där så hoppas på att man kan få många bra danser! 
 
KRAM!!
 

Kommentarer

Postat av: Malin Peterson

Publicerad 2013-03-29 14:37:56

Låter upppiggande med dans på torsdagskvällen! Jag tycker att du ska visa alla fina saker du gör i din blogg. Blir så himla nyfiken på det du skriver att du gör, virkad ros, hönsnät.....Ja det finns säkert massor mer fina saker du gjort som du kan visa. Hoppas du och familjen får en riktigt Glad Påsk och en skön ledighet.
Kram Malin

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-04-02 16:37:07

Snygg klocka!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frida Gustafsson

Jag heter Frida Gustafsson, jag bor i Östergötland och har levt där mina 16 år på jorden

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela