FridaFiaGustafsson

Hej och välkommen till min blogg fridafiagustafsson! Här kommer jag skriva om mitt liv och den förändring jag har gått igenom det senaste året, så välkommen att följa med på min livsresa :)

Då var det dags igen

Publicerad 2013-06-30 22:02:00 i Allmänt


Ja, då var det dags att blogga igen! Idag har jag varit och jobbat på bästa Valven. Det inte så mycket folk så vi hann med att städa en hel del. Jag hoppas på att det blir mer gäster i veckan. Kom gärna och ät lite lunch hos Restaurang Valven mitt på stora torget i Vadstena :)
När jag kom hem från jobbet var hela släkten hemma för att fira pappas 48 års dag. Ett stort GRATTIS till dig bästa pappa! 

Liseberg :)

Publicerad 2013-06-28 23:19:00 i Allmänt

Jag kan inte säga annat än att det har varit en riktigt grym dag - shopping och sedan Liseberg :)

 

 

Shopping!!!! :)

Publicerad 2013-06-28 16:49:00 i Allmänt

Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar att shoppa! Idag har jag enbart shoppat. Det blev inte jättemycket men en hel del. Jag ska dessutom beställa lite kläder och skor hem som inte fanns i rätt storlek. Så idag är jag lycklig :)
Kram

 

Dans!! :)

Publicerad 2013-06-26 18:23:00 i Allmänt

Nu är det snart dags att åka till Borensberg för att dansa. Är såå pepp trots regnet. Man har taggat för Borensbergsdans hela vintern så det ska bli skönt att få komma dit och dansa nu :)
Kram

Regn, regn och regn...

Publicerad 2013-06-26 09:14:00 i Allmänt

Blev så seg imorse när jag vaknade och såg hur regnet slog mot fönstret. Hur kan det få regna när det är premiär i Borensberg ikväll?? Man ska inte klaga på vädret, det har ju varit flera kanondagar nu och imorgon ska det ju också bli fint.
Idag är det en rätt slapp dag. Ska inte göra något innan ikväll då, när jag ska dansa.
Om jag kommer på något att blogga om skriver jag igen annars får ni vänta tills imorgon :)
Kram!

Sommarlov!! :)

Publicerad 2013-06-25 18:09:00 i Allmänt

Det var ett tag sedan jag bloggade men tänkte att det var dags att börja nu igen. Nu har jag ju dessutom tid eftersom jag har sommarlov (och har haft sen den 13 juni) Kommer kanske inte uppdatera varje dag då jag har sommarjobb och då kanske inte orkar eller har tid men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!
Kram :)

Om

Min profilbild

Frida Gustafsson

Jag heter Frida Gustafsson, jag bor i Östergötland och har levt där mina 16 år på jorden

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela