FridaFiaGustafsson

Hej och välkommen till min blogg fridafiagustafsson! Här kommer jag skriva om mitt liv och den förändring jag har gått igenom det senaste året, så välkommen att följa med på min livsresa :)

Tåget mot skolan...

Publicerad 2013-12-05 07:45:23 i Allmänt

Sådär, då ska man alldeles straxt kliva på tåget mot Linköping. Tyckte till en börja att det var väldigt praktiskt och skönt att åka tåg vilket jag fortfarande tycker men nu ska vintervädret komma in över Sverige och jag lär få åka ett tidigare tåg för att komma till skolan i tid som inte tågtrafiken är den säkraste i snötider. Men det ska nog lösa sig ändå. Det gäller att vara possessiv och glad annars skiter sig nog livet. 
Sa tidigare i morse att jag inte ville veta vad jag hade idag utan ta dagen som den kommer men jag kunde ju såklart inte hålla mig och kollade vad jag skulle ha. Jag börjar med musik, ni vet de jag höll på med igår efter skolan. Jag skulle ju tränat in lite roliga basgångar men har inte gjort det så det blir nog lite bakläxa för min del idag... Känns pinsamt men preoriterade viktigare saker igår.  


Kram på er alla :) Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frida Gustafsson

Jag heter Frida Gustafsson, jag bor i Östergötland och har levt där mina 16 år på jorden

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela