FridaFiaGustafsson

Hej och välkommen till min blogg fridafiagustafsson! Här kommer jag skriva om mitt liv och den förändring jag har gått igenom det senaste året, så välkommen att följa med på min livsresa :)

Lång dag i skolan idag...

Publicerad 2013-12-05 16:00:41 i Allmänt

Hejsan! 
Har haft en superlång dag i skolan idag. Jag slutade precis med luciarep. Så från 8:10-16:25. Det är den längsta dagen jag gått hittills, så då kan ni ju förstå om jag tycker det är lite jobbigt... 
Har fått frågor om vad jag gör nu för tiden så hade tänkt att berätta det för er. Jag går på Katedralskolan i Linköping på Ekonomiprogrammet i årskurs 1 med intiktning musikprofil. Jag trivs så oerhört bra där! Har massa nya kompisar, har bra lärare och allt är så bra! Utanför skolan så spelar jag kontrabas så mycket jag hinner med. Jag dansar även lite men bara socialdans. Får även frågor om jag är singel och om jag ska göra det ännu tydligare så JA JAG ÄR SINGEL MEN INTE INTRESSERAD AV DIG! Så nu var det sagt och tydligare kan det knappast bli så det är ingen idé att ens försöka. 
Nu ska jag hem och sova en timme eller nått för känner att min migrän börjar komma och jag har några timmar till ikväll där jag behöver plugga så bäst att försöka få bort det innan det är försent. 
Kram på er och hoppas er dag har varit bra :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frida Gustafsson

Jag heter Frida Gustafsson, jag bor i Östergötland och har levt där mina 16 år på jorden

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela