FridaFiaGustafsson

Hej och välkommen till min blogg fridafiagustafsson! Här kommer jag skriva om mitt liv och den förändring jag har gått igenom det senaste året, så välkommen att följa med på min livsresa :)

I mitt liv finns inga perfekta dagar

Publicerad 2013-12-12 07:47:51 i Allmänt

Ni får ursäkta mig men nu kommer 
~Sanningen om Fridas liv~

Det finns inga perfekta dagar i mitt liv. Det fanns perfekta dagar men den tiden är förbi. Jag hade perfekta dagar när jag hade dig och jag hade perfekta dagar när jag jobbade i somras. Men annars finns det inga. 
I detta inlägg kommer jag peka på speciella personer och jag hoppas ni läser detta och förstår hur förjävligt jag mår! 

Allt detta började för 3,5 år sen och jag skulle börja 7:an. Jag började på en liten skola i Mjölby kommun. I denna skola har jag aldrig känt mig trygg eller säker. Visst har jag kunnat fejka. Jag har gått dit varenda dag och haft ett leende på läpparna och det är självklart så att det funnits bra dagar men de övriga är dåliga. Under dessa tre år påpekade folk min klädsel och hur jag såg ut. Det var elever på skolan som gjorde detta. Jag tog åt mig men visade det sällan. När jag började 9:an vände allt. Min klass fick nya lärare och allt blev fel. Från början till slut. Till en början trodde jag att det skulle bli bra eller iaf bättre men det slutade i ren katastrof och det slutade med att en lärare kränkte mig till den extrema grad att jag kände att jag var rädd för att gå in på hens lektioner. Det är slutet på en tid som jag aldrig kommer glömma!
En hel sommar gick och jag kände mig fri, det kändes som jag kommit ut från ett fängelse. Men avgångsbetyg som var bra gick jag säkert ut i arbetslivet. Jag sommarjobbade där jag idag jobbar och hela min sommar var fantastisk! Jag vill verkligen tacka alla ni på Valven för det! 
Men under sommaren tappade jag oxå många vänner. De föll bort som flugor bara för att jag hade ett jobb och inte hade tid att spendera varenda dag med er. 
När det äntligen var dags att börja skolan igen var jag överlycklig. Det var det absolut bästa som hänt mig. Och de första veckorna levde jag som i en lyckobubbla. Idag har jag mina girls, ni betyder massor Emilia och Madde! 
Men så kommer vi till det jobbigaste och jag är rädd för att berätta detta men ni ska få veta. 
Varje dag är en kamp för mig. Varje dag kämpar jag med mobbning. Det går inte en dag utan att jag får stå på stationen och vara ifred. Utan att någon behöver säga något, röra mig eller spotta på mig. Denna kamp är hemsk! Jag gråter varje dag och mår så otroligt dåligt av detta. Varför ska jag behöva bli mobbad för att jag vill nå mina drömmar? Mobbar någon er för att ni försöker nå era? 
Alla ni som blivit mobbade vet hur förjävligt det är. Det går inte att beskriva i ord. Det jag tycker är värst är att ni är så jävla fega att ni inte vågar gå fram själva och slå ner mig utan att ni ska göra det i grupp. Ni omringar mig och slår ner mig. Varför kan ni då inte komma fram själva och ge mig en käftsmäll och säga du är helt jävla körd som tror du skulle kunna jobba på FN. Varför kan ni inte det? 
Jag har nu sett vilka mina äkta vänner är. Det är tyvärr alldeles för några. Jag trodde jag hade fler men nu visar det sig gång på gång att det bara är min underbart fina Johanna som faktiskt står bredvid mig gång på gång som jag blir nedslagen och hjälper mig upp. Det är bara du gumman som jag faktiskt kan lita på. Tack! 

Så varför skriver jag allt detta och vad vill jag ha fram av det? Folk tror att jag har ett perfekt liv och jag skulle ha det om jag inte varje dag var tvungen att möta all mobbning. Så jag ber er, alla som läser detta, att tänka till. Och om du känner dej träffad är jag glad för då kanske du förstår att jag inte är en leksak utan en människa! 

~Inte en ända dag i mitt liv är bra
men det finns bra stunder~

Kommentarer

Postat av: anonym

Publicerad 2013-12-27 00:05:47

Frida, du är stark!
Dom är svaga idioter.
#kämpamotmobbing

Svar: Tack! ❤️
Frida Gustafsson

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frida Gustafsson

Jag heter Frida Gustafsson, jag bor i Östergötland och har levt där mina 16 år på jorden

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela